petrolicon
wij maken van elk idee een ijsje

B2B

alleen ga je sneller, samen komen we verder

IJs is áltijd een goed idee

IJs is voor jong en oud. Je koopt het met familie, vrienden of collega’s. Een goed gevulde ijsvitrine is daarom een prachtige aanvulling voor in jouw bedrijf. Wij hebben zelf meer dan tien jaar op succesvolle wijze een espressobar-ijssalon op de Grote Markt in Almere geëxploiteerd. Daar hebben we geleerd hoe een goede kruisbestuiving tussen ijs, koffie en patisserie het beste gerealiseerd kan worden.

IJspressi kan voor jouw bedrijf een ijsvitrine in je zaak vullen met spraakmakend schepijs óf ijsbonbons.

Stuur ons een berichtje naar almere-poort@ijspressi.nl indien je denkt aan één van de volgende toepassingen:

  • een gevulde vitrine met schepijs óf ijsbonbons voor in je espressobar of taartenshop 
  • ijspressi ijs voor in jouw restaurant of all-you-can-eat concept
  • traffic generatie bij je (eenmalige) beursstand met gelatobar presentatie
  • festival ijsverkoop voor foodtrucks bij zomerevenementen

vitrine met ijs en bonbons

Lokale samenwerking

We werken graag samen met Almeerse voedselproducenten. Ben jij een Almeerse bierbrouwer, fruitteler, of verwerk je misschien een bijzondere smaak in de taarten of chocolades die je maakt? Laten we gaan onderzoeken of we onze krachten kunnen bundelen.

Afgelopen jaren hebben we op deze manier samengewerkt met de foodies van IBU Spekkoek. Het heeft geresulteerd in een waanzinnig spekkoek ijsje met originele kruiden melange waar onze gasten graag een blokje voor om rijden.

spekkoek ijs

IJsdesign

Zoek je een (hartige) ijs smaak voor bij je hoofdgerecht? Of wil je je dessertkaart compleet maken met een paar ijspressi ijscoupes? Het dessert is de zoete afsluiting op een heerlijk avondje tafelen en genieten. Wij graag met jou en je chef hoe dat een bijzonder ijsje kan zijn

Eén van onze meest spectaculaire projecten op het gebied van ijs design was een paar jaar geleden het ontwikkelen en uitvoeren van een complete groente-ijslijn. Wortelijs, Bietenijs, Tomaten ijs, Spinazie ijs, Mais ijs met erwten en wortel variegato. Het resultaat was een ronduit spectaculaire ijs vitrine met prachtige natuurlijke kleuren en een bom aan natuurlijke smaken.

volle groente ijsvitrine

IJs arrangementen

Wij hebben ruimschoots ervaring in het samenstellen van ijskar arrangementen voor bedrijfsfeesten en (grote) trouwfeesten. Ben je zelf een party planner of cateraar? Neem contact met ons op voor een passend ijs-arrangement op je offerte.

ijskar voor cateraar

Adres
ijsbereiding ijspressi
Europalaan 812 1363 BM
Contact
e-mail: almere-poort@ijspressi.nl

Login

Reset Your Password