ijskar

petrolicon
heb je altijd al je eigen ijsjes willen scheppen?

Huur dan de ijskar van ijspressi

Dè allerleukste afsluiting van een gezellig verjaardagsfeest

Reserveren

Wij houden een winterslaap in de ijskeuken, het is daarom helaas niet mogelijk om een ijskar te bestellen. Graag zien we jullie weer in het voorjaar van 2021

De ijskar

We vullen de ijskar met wel vier van je favoriete ijssmaken die je eerst mag komen voorproeven bij onze ijsmakerij in Almere Poort.

Het ijs blijft zeker 2 uur goed in de ijskar (maar zet hem niet in de volle zon) en je kunt de ijspret langer laten duren door het ijs tussendoor even opnieuw in de vriezer te zetten. Stroom of stromend water is niet nodig. Wij zorgen dat je alles hebt wat nodig is om heerlijke ijsjes te bouwen (want stapelen mag!).

Op de dag zelf

We spreken af wanneer je de ijskar komt ophalen in Almere Poort. We hebben dan de ijskar en het ijs klaarstaan. De ijskar bestaat uit twee delen; een hele grote auto of aanhanger zijn dus niet nodig!

Arrangement

De ijskar is te huur voor € 90. Heb je meer dan deze 90 bollen ijs nodig, dan kun je ijs bijbestellen voor € 1 per extra bol. De prijs is uiteraard inclusief ijshoorntjes, ijsbekers en alles wat nodig is om een mooi ijsje te kunnen scheppen.

Voor verenigingen en scholen hanteren wij een leuke korting.

Optioneel

Toppings: op aanvraag

Adres
Almere Stad
Schutterstraat 44 1315 VJ

Almere Oostvaarders
Insulindeplein 19 1335 JT

Almere Poort
Europalaan 812 1363 BM

Werken bij IJspressi
Wil je werken bij ijspressi?

Stuur dan je cv + motivatie naar contact@ijspressi.nl of kom langs in een van onze winkels.

Contact

Login

Reset Your Password