Ooit geweten dat…

warmechocomelk

Chocolademelk

Wist je dat wij voor onze chocolademelk van Callebaut chocolade maken die al sinds 1911 uit België komt? En we doen dat op de ouderwetse manier….je weet wel zoals vroeger met die superlekkere chocolade en warme melk. Daardoor kun je kiezen of je witte chocolademelk wilt, of melk, puur (56% cacao) of extra puur (70% cacao). En dan zijn er ook nog de specials zoals peanut butter chocolademelk, of salted caramel voor de dagen dat je wel iets anders wilt maar ook weer niet zonder kunt.
2018 Web - Home - Over ons - Ambacht

Huisblend

Ooit geweten dat wij onze bonen op Zuid Italiaanse wijze branden? Donker, pittig, zacht en vol van smaak. Onze vriend Jasper, van branderij Nordkapp in Utrecht, brandt voor ons, onze zelf samengestelde huisblend.
2018 Web - Favorieten - Flat White

Flat White vs Cappuccino

Ooit geweten dat de Flat White sterker is dan de cappuccino omdat er een dubbel shot espresso voor wordt gebruikt?
20181030 Nordkapp Fotos op verzoek IJspressi (10)

Van koffieboer tot ijspressi

Ooit geweten dat wij precies weten waar onze bonen vandaan komen? We voeren een direct trade relatie met de boeren uit de landen waar onze specialty coffee vandaan komt, bijvoorbeeld: Ethiopie, Rwanda, Kenia, Guatemala en Congo. Inge is zelfs nog bij een plantage in Kenia langs geweest om haar eigen koffie te plukken. Lees hier haar enthousiaste verhaal. Na terugkomst heeft ze deze bonen in een cuppingsessie aan haar gasten laten proeven.
2018 Web - Favorieten - Latte Caramel

Latte Art

Ooit geweten dat een cappuccino bestaat uit 4 ongelijke delen espresso, opgestoomde melk en het melkschuim. Het laatste (en het grootste deel) is de liefde van de barista die erin wordt gestopt. En dat is te zien aan de mooie latte art die er geschonken wordt!
bonen

Pakken koffiebonen

Ooit geweten dat je onze koffiesmaak ook thuis niet hoef te missen; onze speciale huisblend is te koop voor het zelf zetten van een lekkere 'slow' koffie
Web - Verhalen - Bonen

Boontje komt om zijn loontje

Ooit geweten dat wij twee soorten bonen gebruiken in onze huisblend: de Arabica en Robusta. Ieder met zijn eigen kenmerken. De Robusta zorgt voor het krachtige, aardse karakter van de espresso, de Arabica maakt de espresso rond en soepel met delicate fruittonen.
Adres
Almere Stad
Schutterstraat 44 1315 VJ

Almere Oostvaarders
Insulindeplein 19 1335 JT

Almere Poort
Europalaan 812 1363 BM

Werken bij IJspressi
Wil je werken bij ijspressi?

Stuur dan je cv + motivatie naar contact@ijspressi.nl of kom langs in een van onze winkels.

Contact

Login

Reset Your Password